Grolsch

PROEF KARAKTER
Grolsch is een merk dat weinig introductie behoeft. Je kent ons van de beugel, Vakmanschap is Meesterschap en de vele speciaalbieren. En van onze uitgesproken smaak. We brouwen namelijk al meer dan 400 jaar op basis van eigen overtuiging en met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Hierdoor zijn onze bieren vol van smaak en hebben ze een rijke afdronk.

Grolsch wordt soms gezien als anders, als eigenzinnig. Wij noemen dat karakter. Karakter is het zelfvertrouwen en de overtuiging hebben om je eigen pad te kiezen. Grolsch is voor iedereen die weet waar die voor staat en die doet wat hij gelooft. Die zich tegenover niemand anders hoeft te bewijzen dan zichzelf. Want dat is wat we altijd hebben gedaan en altijd blijven doen.

DE BEUGEL
Bier met karakter hoort in een fles met karakter.

Dat is waarom brouwer Theo de Groen deze bijzondere fles introduceerde in 1897. De beugel fles valt op door de diepe embossing in het glas en natuurlijk door de metalen beugel met de rode rubberen ring. Het typische “plop” geluid is onmiskenbaar verbonden met de beugelfles.

Of je nu een beugel thuis drinkt, op een festival of in de bioscoop, het staat in elk geval garant voor leuke momenten.

VAKMANSCHAP IS MEESTERSCHAP
Grolsch staat bekend om haar 400 jaar Vakmanschap en Meesterschap. Bier brouwen met de beste ingrediënten. Met toewijding, volgens eigen overtuiging en met karakter. Dit betekent keuzes durven maken en doen wat goed voelt. Ook al past dat niet direct bij de norm. Zo was Grolsch het eerste merk in Nederland dat bier in een groene retourfles introduceerde.