Kunst.nl

Het ontstaan
Kunst.nl is al ruim 30 jaar specialist en marktleider in zakelijke kunstverhuur en –verkoop in Nederland en België. Vanuit de overtuiging dat kunst op de werkplek inspireert, motiveert en een belangrijke bijdrage levert aan de uitstraling van een organisatie, verzorgen wij vandaag de dag kunst voor zo’n 1.600 tevreden opdrachtgevers.

De collectie
Onze grote en afwisselende kunstcollectie bestaat uit meer dan 40.000 hedendaagse werken. Jaarlijks worden hier nieuwe schilderijen, beeldhouwwerken en (foto)grafische werken van zowel bekende als opkomende kunstenaars aan toegevoegd. Op deze manier zijn onze klanten verzekerd van een actuele collectie en zeer ruime keuze.

Onze full-service formule
Met onze aantrekkelijke full-service huurformule (advies, transport, inrichting, verzekering en periodieke wisseling) onderscheiden wij ons in de branche. Klanttevredenheid staat bij ons bovenaan en hier werken we dan ook dagelijks aan met een team van ruim 40 klantgerichte en professionele medewerkers.

Huren of kopen
Aankoop van kunstwerken, direct of na een huurperiode, is uiteraard ook mogelijk, evenals andere toepassingen van kunst in de organisatie. Bijvoorbeeld het beheer van uw eigen kunstcollectie (Art of Facility), Employee Benefits en relatiegeschenken. Kortom, Kunst.nl is dé partner in kunstzaken.