Mars

Geschiedenis Mars
Door groeiende vraag naar Mars producten in Europa wordt een nieuwe fabriek op Nederlandse bodem gebouwd. Op 25 juni begint Forrest Mars met de bouw van deze grote fabriek in Veghel, welke uit zal groeien tot de grootste chocoladerepenfabriek ter wereld. Veghel werd gekozen als locatie vanwege de centrale ligging tussen Noord-Frankrijk, Duitsland en de Benelux. Daarnaast is Mars Nederland #2 beste werkgever van Nederland op de Great Place To Work list 2017! Mars Inc. is in Europa zelfs de beste werkgever van 2017.

DE VIJF PRINCIPES
Bij Mars kennen we bijzondere normen en waarden. Deze vormen de basis voor wat we doen en hoe we dat doen. Deze normen en waarden – onze Vijf Principes – maken ons uniek. Ze vragen om een specifieke opstelling. Ze klinken door in het denken en handelen van onze medewerkers, onze merken en onze organisatie. Deze principes vormen een essentieel onderdeel van ons erfgoed. Wij geloven dat zij de reden zijn van ons succes. Ze zorgen ervoor dat we trouw blijven aan onszelf en het zijn betrouwbare, krachtige hulpmiddelen als we voor uitdagingen staan. In een tijd waarin veranderingen in een steeds hoger tempo plaatsvinden en binnen een bedrijf dat zich continu blijft ontwikkelen, vormen de Vijf Principes een verbinding met onze tradities en een brug naar de toekomst…

KWALITEIT
VERANTWOORDELIJKHEID
WEDERKERIGHEID
EFFICIËNTIE
VRIJHEID

KWALITEIT
De consument staat op nummer één, kwaliteit is ons werk en waar voor je geld is ons doel.

VERANTWOORDELIJKHEID
Als individuen eisen we volledige verantwoordelijkheid van onszelf, als medewerkers ondersteunen we de verantwoordelijkheden van anderen.

WEDERKERIGHEID
Een wederzijds voordeel is een gedeeld voordeel; een gedeeld voordeel houdt stand.

EFFICIËNTIE
We maken optimaal gebruik van grondstoffen, verspillen niks en doen alleen wat we het beste kunnen.

VRIJHEID
We hebben vrijheid nodig om onze toekomst vorm te kunnen geven, we hebben winst nodig om vrij te kunnen blijven.