Profille Car & Tyreservice

Over Profile
Voor auto onderhoud bent u bij Profile Car & Tyreservice aan het juiste adres. Hoewel we begonnen als bandenspecialist, hebben we ons steeds verder verbreed tot een allround autoservice bedrijf. U kunt bij ons terecht voor deskundig en betrouwbaar auto onderhoud. Vrijwel alle vestigingen voorzien in een compleet service- en dienstenpakket, van APK- keuring tot autoruitreparatie. Profile Car & Tyreservice is compleet in allround autoservice!

Banden en auto onderhoud
Profile Car & Tyreservice is specialist in banden en auto onderhoud voor alle soorten voertuigen. Profile biedt u een buitengewoon breed assortiment van kwaliteit-, budget- en huismerkbanden, waaronder winterbanden, zomerbanden en 4-seizoenenbanden. Het specialisme schuilt echter vooral in de hoogwaardige bandenservices. Profile Car & Tyreservice staat echter ook voor innovatie. De organisatie investeert continu in de ontwikkeling van nieuwe banden en daarmee gepaard gaande services. Profile Car & Tyreservice verbetert haar service continue. Het bandenadvies is merkonafhankelijk en dat maakt de organisatie uniek. Profile Car & Tyreservice heeft oog voor uw belangen, maar ook voor het milieu.

Historie van Profile
De historie van Profile gaat terug naar 10 augustus 1989. Op dat moment richtten drie ondernemers, Jaap Kossen, Martin van Wijk en Will Stoof een verkoopgerichte organisatie voor bandenservicebedrijven op. De internationaal georiënteerde organisatie ging van start onder de naam ’Profile Tyrecenter’, met als bedrijfsvorm een coöperatieve vennootschap. René van Maasakkers, nog steeds nauw betrokken bij Profile Tyrecenter, was verantwoordelijk voor het ondernemingsplan. Dit plan behelsde een commercieel samenwerkingsconcept, welke al zeer snel succesvol bleek te zijn. Immers de kracht van het zelfstandig ondernemerschap werd gecombineerd met de schaalvoordelen van een grote organisatie.