Yakult

Over Yakult
In 1935 bracht de wetenschapper dr. Minoru Shirota het eerste flesje gefermenteerde zuiveldrank met probiotica op de markt in Japan. Inmiddels is Yakult in 38 landen verkrijgbaar en meer dan 35 miljoen mensen genieten er elke dag van. Lees meer over onze producten, de wereld van bacteriën, de geschiedenis, het productieproces en blijf op de hoogte van Yakult Nieuws!

Wat is Yakult?
Yakult is een verrassend lekkere zuiveldrank met minimaal 6,5 miljard Lactobacillus casei Shirota bacteriën per flesje. Yakult past in een goede levensstijl. Wist je dat ook veel topsporters elke dag Yakult drinken?

Wat zit er in Yakult?
Yakult is een verrassend lekkere gefermenteerde zuiveldrank met minimaal 6,5 miljard Lactobacillus casei Shirota bacteriën per flesje. Yakult Original (de rode) is de originele smaak.

Bedrijfsfilosofie en sponsoring
De bedrijfsfilosofie van Yakult is ‘Working on a healthy society.’ Overal ondersteunen we verschillende activiteiten. Waarom? Omdat Yakult in een goede leefstijl past en we het belangrijk vinden actief bij de samenleving betrokken te zijn.