Jouw (team) potentieel ten volle benutten?

Onlangs zijn wij getraind en gecertificeerd voor de TMA (Talent Management Analyse) methode. Hiermee kunnen wij haarscherp inzicht geven in talenten en competenties van jouzelf, je medewerkers en de potentie van jouw team. Naast deze analyse bieden wij coaching aan zodat jij en je team in hun volle kracht komen.

TMA Talentenanalyse

De TMA Methode gaat uit van positieve psychologie. Het is geen beoordelings-, maar een ontwikkelingstool en geeft inzicht in drijfveren, talenten en competenties en hoe deze in te zetten. Dit geeft richting en zorgt daarmee voor energie en motivatie. Doordat ieders ‘gebruiksaanwijzing’ bekend is kan ieder vanuit zijn of haar energiebronnen werken en beter samenwerken. Op basis van een wetenschappelijk gevalideerd assessment krijg jij concrete handvatten om je eigen potentieel en dat van jouw team optimaal te benutten.

Een krachtig team

Sinds jaar en dag bouwen we aan de teams van onze opdrachtgevers. Naast potentieel bepaling bij een volgende (interne) stap, adviseren en coachen we ook bij loopbaanvraagstukken en denken we mee over benodigde skills en vaardigheden om de marketing- en salesafdeling ook in de toekomst succesvol te laten zijn, gezien de snelle ontwikkelingen in de vakgebieden. Die jarenlange advies- en coachingservaring vormt een mooie aanvulling op de TMA Talentenanalyse, een gouden combinatie. Niet alleen krijg je inzicht in drijfveren, talenten en competenties, maar we ondersteunen daarnaast met coaching om met die wetenschap daadwerkelijk in je volle kracht te komen, als individu en als team.

CASE Erasmus Universiteit
Onlangs mochten wij een talentontwikkelingstraject begeleiden bij Erasmus University Rotterdam. Zij vroegen zich af wat er nodig is om toekomstbestendig te zijn als marketingteam en voorop te (blijven) lopen als internationale universiteit. Immers, met alle snelle ontwikkelingen van nu is het goed om stil te staan bij de competenties die ontwikkeld moeten worden voor een succesvolle toekomst. Iedere medewerker mocht de TMA analyse doen, inclusief een gesprek om de uitslag te duiden. Gevolgd door een talentengesprek dat ging over wensen voor de toekomst en de benodigde ondersteuning daarbij. Het traject gaf veel medewerkers waardevolle inzichten en werd door de medewerkers als welkome aandacht voor hun persoonlijke ontwikkeling ervaren. Een mooie bijkomstigheid, helemaal in deze tijden. De volgende stap in het traject is dat in de teams zal worden besproken hoe alle talenten optimaal kunnen worden benut, nu en in de toekomst. 

Ook jouw (team)potentieel ten volle benutten? 

We vertellen graag meer over onze nieuwe dienstverlening waarmee jijzelf maar ook jouw team nog meer gaat bloeien:

  • individueel – talentenanalyse en/of loopbaancoaching
  • teams – talentenanalyse en coaching om optimaal ieders kracht te benutten

We vertellen je er graag meer over. Mail of bel Annelies op annelies@werfselect.nl of (06) 54 22 78 74.

Vragen over Jouw (team) potentieel ten volle benutten??

Neem contact op met Annelies Ruis

Eigenaar / Consultant annelies@werfselect.nl
06-54227874

Geïnteresseerd?