WerfSelect 25 jaar!

Op 15 mei 1998, vandaag 25 jaar geleden dus, startte ik op de zolderkamer WerfSelect. Ik had toen niet durven dromen dat we de top van marketing, communicatie en sales tot ons netwerk zouden mogen gaan rekenen. Dat vele innovatieve A-merk bedrijven en ook organisaties met een mooie maatschappelijke missie onze klant zouden worden. Dat we duizenden PastPrecies matches zouden gaan maken. Dat hier zoveel langdurig succesvolle samenwerkingen (en zelfs huwelijken!) uit voort zouden komen.

Ik geloofde in partnerships, in transparantie, in meer leveren dan er wordt
verwacht. En dat de juiste persoon op de juiste plek het verschil kan maken tussen groei of achteruitgang. Dat DNA is na 25 jaar nog steeds het fundament
van WerfSelect.

In die 25 jaar hebben heel veel mensen WerfSelect gemaakt tot wat het is geworden. Helaas ontbreekt hier de ruimte om iedereen te bedanken die daar recht op heeft. Daarom houd ik het bij een samenvatting:

  • allereerst alle opdrachtgevers en kandidaten die ons hun vertrouwen schonken. Het was en is een genoegen om met jullie samen te werken.
  • alle collega’s en partners die voor langere of korte tijd hun schouders onder WerfSelect zetten en hebben gezet.
  • onze ambassadeurs die ons hebben aanbevolen en met ons meedachten. En die meehielpen bij de organisatie van alle kennissessies.

Heel veel dank, mooi netwerk! 🙏 Op naar nog meer mooie contacten, matches en veel werkplezier.

-> Om ons 25 jarig bestaan te vieren geven we met het huidige team een donatie aan Emma at Work. Zij begeleiden jongeren met een fysieke aandoening naar een zelfstandige toekomst. Een doel dat we een warm hart toedragen.

-> Houd de komende tijd onze LinkedIn pagina in de gaten, want we gaan onze learnings van 25 jaar WerfSelect delen. En dat zijn er veel!

 

Hartelijke groet,

Annelies Ruis

 

15 mei 2023

Vragen over WerfSelect 25 jaar!?

Neem contact op met Annelies Ruis

Eigenaar / Consultant annelies@werfselect.nl
06-54227874

Geïnteresseerd?