Adviseur Projectbeheer/Subsidieadviseur – Bunnik/Hybride

Bij Wecreate Consulting in Bunnik/Hybride

Introductie

Ben jij een ambitieuze en gedreven professional die graag bijdraagt aan het succes van subsidieprojecten voor tal van organisaties o.a. in de levensmiddelenindustrie? Zeker als deze subsidieprojecten zorgen voor het verminderen van de arbeidsmarktproblematiek en/of voor goed werkgeverschap en meer vitaliteit, eigen regie en een leven lang leren? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou!


Wat jij gaat doen

Als Adviseur Projectbeheer ben je lid van het team projectbeheer. Je ondersteunt klanten en collega’s bij het opzetten en inrichten van subsidieprojecten en zorgt ervoor dat deze aansluiten op de regels van subsidieregelingen. Kortom, je slaat de brug tussen inhoudelijke wensen en ambities en de formele vereisten vanuit wet- en regelgeving. Dit doe je door een effectieve projectorganisatie in te richten met heldere processen die aansluiten op de behoefte van betrokken partijen. Dit leidt in de praktijk tot een goed uitvoerbaar project waarbij enerzijds de inhoudelijke doelen behaald kunnen worden en anderzijds er verantwoording kan worden afgelegd aan de subsidieverstrekkers en partners.

Je hebt kennis van de subsidieregelingen of bent in staat je hierin te verdiepen. Je adviseert partners en klanten over de beste manier om hun projectideeën om te zetten in haalbare projectplannen en je kunt zelf ook projectplannen schrijven. Je werkt nauw samen met de projectcontroller en inhoudelijke consultants om ervoor te zorgen dat de projectplannen (financieel) haalbaar zijn.

Wecreate consulting helpt namelijk klanten om financiering te verkrijgen voor hun arbeidsmarktprojecten/ HR projecten door het aanvragen en verantwoorden van subsidies. Denk bij HR-projecten aan projecten gerelateerd aan bijvoorbeeld de volgende thema’s: vitaliteit, goed werkgeverschap, leven lang ontwikkelen, eigen regie en/of vervroegd uittreden. Wecreate consulting doet dit onder andere voor organisaties actief in de levensmiddelenindustrie, in het kader van het programma Food In Transitie (FIT2030).

Je bent verantwoordelijk voor:

 • Adviestrajecten over subsidies met partners, klanten en collega’s;
 • Schrijven van projectplannen en wijzigingsverzoeken;
 • Neerzetten van projectorganisaties, werkprocessen en controle en beheersmaatregelen (AO/IC), in samenwerking met de projectcontroller en de klant;
 • Inhoudelijk tussenrapportage en eindrapportage;
 • Implementeren van de juiste juridische overeenkomsten.

Je werkt nauw samen met je collega’s binnen het team projectbeheer en met de projectcontroller, inhoudelijke consultants en collega’s van business development binnen Wecreate consulting.


Wat bieden wij jou als adviseur projectbeheer?

Een baan voor 4 of 5 dagen per week waarin je impact maakt. Hiervoor krijg jij o.a. van ons:

 • een salaris tussen € 3.500,- en € 4.500,- bruto per maand -op fulltime basis- afhankelijk van jouw ervaring, met een aanvullende jaarlijkse bonusregeling, vakantiegeld en een pensioenregeling,
 • de mogelijkheid om op kantoor (in Bunnik) en thuis te werken,
 • aandacht voor jouw ontwikkeling (persoonlijk en professioneel) met passende acties en eigen budget,
 • vanzelfsprekend een laptop en telefoon,
 • 25 vakantiedagen,
 • er wordt voorzien in jouw vervoer naar werk en klanten cq in een tegemoetkoming in de daaraan gerelateerde kosten. Hoe is afhankelijk van de mate waarin je bij diverse klanten werkzaam bent.


Over jou als adviseur projectbeheer

Als Adviseur Projectbeheer ben je een specialist op het gebied van subsidieregelingen en de organisatorische en beheersmatige vertaling naar de praktijk. Je bent in staat om te adviseren naar de “geest” van de regeling en bent creatief in je oplossingen en aanpak. Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk. Je hebt een uitstekende uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands en kunt goed communiceren, zowel mondeling als schriftelijk. Je werkt nauwkeurig en bent in staat om verantwoordelijkheid te nemen voor het beheer van projecten.

In ieder geval verwachten we het volgende van je:

 • Afgeronde HBO opleiding
 • Je beschikt over goede adviesvaardigheden en bent sterk in processen en het vormgeven van projecten (wie, doet wat wanneer en waarom)
 • Je hebt ervaring met lezen en interpreteren van juridische teksten, wet- en regelgeving
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en een goede uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands


Over Wecreate Consulting

Wecreate Consulting is een project- en adviesbureau dat opereert op het snijvlak van sociale en technologische innovatie. Wij helpen organisaties grip te krijgen op verandering en om futureproof te worden én te blijven. Dat doen wij met ruim 40 adviseurs met expertise op verschillende gebieden. Op deze manier leveren wij een bijdrage aan onze missie: het creëren van een wendbare en innovatieve organisaties.Geïnteresseerd?

Reageer direct

Of neem contact op met Marie-José van de Kerkhof

marie-jose@werfselect.nl
06-53938106