Team

Van leuk werk word je blij

Een leuke baan is een van de belangrijkste dingen in iemands leven. En voor onze opdrachtgevers is ‘de juiste persoon op de juiste plek’ van levensbelang. Daarom werken wij elke dag met volle overgave aan Past Precies matches. Dat is waar wij blij van worden! We werken daarbij intensief samen als team, waarbij we ieders kracht optimaal benutten. Zo proberen we elke dag weer om voor onze opdrachtgevers en kandidaten het verschil te maken.

Bekijk hieronder ons team of lees meer over onze werkwijze

 

 

Annelies Ruis

Directeur / Consultant annelies@werfselect.nl
06-54227874

In 1998 gestart met WerfSelect en de PastPrecies match. Ik ben er trots op dat we met ons bevlogen team bedrijven echt vooruit helpen met mensen die het verschil voor hen maken Anderzijds is het fijn om van betekenis te kunnen zijn voor kandidaten bij een van de belangrijkste dingen in hun leven: hun werk.

 

Rutger Severens

Senior Consultant rutger@werfselect.nl
06-51079300

De overstap van Marketing (Management) posities aan fabrikantenzijde naar WerfSelect was voor mij de juiste stap op het juiste moment. Ik geloof heilig in de overtuiging van ons bureau: wanneer je het werk doet vanuit je hart en je kernkwaliteiten, lever je ‘vanzelf’ een duurzame bijdrage. Iedere dag opnieuw geef ik samen met mijn collega’s alles om voor zowel opdrachtgever als kandidaat tot de PastPrecies match te komen.

 

Helma Minjon

Recruiter helma@werfselect.nl
033-4224022

Door de warme band die ik heb met mijn kandidaten en het grote netwerk dat we sinds 1998 hebben opgebouwd kan ik zorgen voor de juiste interimmer op de juiste plek. Dat is waar ik na al die jaren nog steeds blij van word en ook wel een beetje een kick van krijg.

 

Jolien de Haan – Visser

Recruiter jolien@werfselect.nl
033-4224022

Een bijdrage kunnen leveren aan de loopbaan van een kandidaat, dat vind ik gaaf. Het moet de juiste stap voor diegene zijn en dat gaat alleen wanneer je echt de diepte in gaat. Kijken naar de persoon achter het CV en vooral, waar gaat hij of zij van rennen? Dat blijft een mooie puzzel.

 

Corrie Boudewijn

Financieel medewerkster administratie@werfselect.nl
06-12623441

De financiële administratie is mijn verantwoordelijkheid. Ik streef ernaar om alles iedere dag op orde te hebben zodat iedereen tevreden is en ik eventuele vragen voor ben. Het contact met opdrachtgevers en interimmers loopt dan ook soepel.

 

Judith Wammes

TMN organisatie & communicatie info@topmarketeersnetwork.nl
033-4224022

Voor Topmarketeers Network organiseer ik de maandelijkse bijeenkomsten. Ik krijg er veel energie van als het gesmeerd loopt en de deelnemers geïnspireerd naar huis gaan.

 

Mauricio Lumaye Schuld

Stagiair Marketing en Communicatie mauricio@werfselect.nl
033-4224022

Met veel plezier en genoegen mag ik stage lopen op het gebied van Marketing & Communicatie bij WerfSelect. Wat vooral leuk is aan WerfSelect is dat het persoonlijk contact ook intern duidelijk aanwezig is, waardoor werken hier niet alleen erg leerzaam is, maar ook super gezellig!

 

Consultant – VACATURE

Ben jij van nature een verbinder? Ben je commercieel én mensgericht? Ken jij de wereld van marketing, communicatie, sales en online binnen A-merkbedrijven? En wil jij meebouwen aan een ondernemend bureau waar je zelf het verschil kan maken? Misschien is de stap naar het maken van PastPrecies matches voor onze opdrachtgevers dan de juiste voor jou!

 

Recruiter – VACATURE

Weet jij wat er nodig is om toptalent op de arbeidsmarkt te vinden en te verleiden tot de volgende stap in hun carrière? Wil jij meewerken aan onze ‘PastPrecies match’ bij diverse A-Merken en bedrijven binnen de vakgebieden marketing, communicatie en sales? En wil je dit doen bij ons interim & executive search bureau dat al 20 jaar een begrip is in de markt en waar je volop ruimte krijgt voor eigen inbreng en ondernemerschap? Dan komen we graag met jou in gesprek!