Over ons

Wij zijn een enthousiast team dat elke dag met volle overgave werkt aan Past Precies matches. Een leuke baan is immers een van de belangrijkste aspecten van iemands leven. En voor onze opdrachtgevers is ‘de juiste persoon op de juiste plek’ van het hoogste belang. Een echt goede match maakt daarom voor onze opdrachtgevers en kandidaten écht het verschil. Dat is waar wij blij van worden.

Sinds 1998 hebben we een groot netwerk om ons heen verzameld van bedrijven, organisaties en professionals waarmee we een warme band onderhouden. Doordat onze werkwijze gericht is op een langdurig partnership kennen we velen al heel lang. Daardoor komt het veelvuldig voor dat een relatie tijdens onze samenwerking al verschillende hoedanigheden heeft aangenomen in de loop van de tijd: kandidaat, opdrachtgever en interim-manager. We ondersteunen graag bij iedere loopbaanstap.

Met elkaar hebben we vele vlieguren op de teller staan. Daardoor komen we snel tot de kern. Zowel aan opdrachtgeverszijde om het profiel scherp te krijgen als aan kandidaatzijde over een passende vervolgstap. We hebben een voorliefde voor bedrijven en organisaties die de wereld een beetje mooier willen maken. En zijn heel gelukkig dat we er daar al vele van tot onze klanten mogen rekenen!

Geïnteresseerd?

 

Annelies Ruis

Directeur / Consultant annelies@werfselect.nl
06-54227874

In 1998 gestart met WerfSelect en de PastPrecies match. Trots dat we met ons bevlogen team bedrijven echt vooruit helpen met mensen die het verschil voor hen maken Anderzijds is het fijn om van betekenis te kunnen zijn voor kandidaten bij een van de belangrijkste dingen in hun leven: hun werk.

 

Barbara van der Woerd

Consultant barbara@werfselect.nl
033-4224022

Ik ben een verbinder en vind het interessant om binnen te kijken bij bedrijven en afdelingen en in contact te zijn met mensen. Ik kijk graag naar de vraag en wat erachter ligt en ga op zoek naar mogelijkheden. De juiste match is volgens mij een combinatie van ervaring, motivatie en persoonlijkheid.

 

Helma Minjon

Recruiter helma@werfselect.nl
033-4224022

Door de warme band die ik heb met mijn kandidaten en het grote netwerk dat we sinds 1998 hebben opgebouwd kan ik zorgen voor de juiste interimmer op de juiste plek. Dat is waar ik na al die jaren nog steeds blij van word en ook wel een beetje een kick van krijg.

 

Corrie Boudewijn

Financieel medewerkster administratie@werfselect.nl
06-12623441

De financiële administratie is mijn verantwoordelijkheid. Ik streef ernaar om alles iedere dag op orde te hebben zodat iedereen tevreden is en ik eventuele vragen voor ben. Het contact met opdrachtgevers en interimmers loopt dan ook soepel.

 

Mathanja Klop

Senior Recruiter a.i. mathanja@werfselect.nl
06-46351121

Zorgen dat vraagstukken van onze opdrachtgevers opgelost worden door de beste mensen, dat is  kort samengevat mijn (werk)missie. Ik maak deel uit van de flexibele schil van WerfSelect en ben inzetbaar voor recruitment- of ondersteunende content-/marketingwerkzaamheden.

 

Sabine Splinter

Junior Recruitment Consultant recruiter@werfselect.nl
06-54227874

 

Guus

Wandelcoach

Bij voorkeur lig ik achter Helma's bureau aangezien zij een geheime voorraad botjes in haar la heeft liggen (niet verder vertellen). Tussen de middag gaan we even wandelen en stokken gooien. Dan geef ik onderweg nog weleens wijze adviezen inderdaad, zoals: werken is leuk, maar een beetje dollen is ook belangrijk. Doe ik graag.