Over ons

Werving en selectie van toptalent

Ben jij op zoek naar goede mensen om je team te versterken? En merk je dat dat best lastig is in de huidige krappe arbeidsmarkt? Goed nieuws: wij beschikken over een grote pool met (online)marketing-, communicatie- en salesprofessionals die we persoonlijk hebben geselecteerd. Doordat we sinds 1998 actief zijn, en onze werkwijze gericht is op een langdurig partnership, kennen we de kwaliteiten van onze professionals door en door en kunnen we een optimale match maken.

A-merken met een purpose

We hebben een voorliefde voor bevlogen professionals en bedrijven die de wereld een beetje mooier willen maken. Door hen met elkaar te verbinden, vooral in FMCG en retail, kunnen grote, positieve stappen worden gezet. Zo dragen wij ons steentje bij.

Ons team bevlogen recruiters

Wij zijn een enthousiast team dat elke dag met volle overgave werkt aan PastPrecies matches. Met elkaar hebben we vele vlieguren op de teller staan. Daardoor komen we snel tot de kern. Zowel aan opdrachtgeverszijde om de behoefte scherp te krijgen als aan kandidaatzijde over een passende vervolgstap.

Geïnteresseerd?

 

Annelies Ruis

Eigenaar / Consultant annelies@werfselect.nl
06-54227874

In 1998 gestart met WerfSelect en de PastPrecies match. Trots dat we met ons bevlogen team bedrijven echt vooruit helpen met mensen die het verschil voor hen maken. Anderzijds is het fijn om van betekenis te kunnen zijn voor kandidaten bij een van de belangrijkste dingen in hun leven: hun werk.

 

Marie-José van de Kerkhof

Senior Recruiter marie-jose@werfselect.nl
06-53938106

Wat een energie geeft het om teams bij opdrachtgevers al dan niet tijdelijk te kunnen versterken met de juiste talenten. En om bij te kunnen dragen aan de realisatie van persoonlijke loopbaanwensen passend bij de verschillende levensfases. Met ontzettend veel plezier draag ik bij aan de PastPrecies matches voor onze opdrachtgevers.

 
https://www.linkedin.com/in/nelleke-van-der-graaf/

Nelleke van der Graaf

Recruiter nelleke@werfselect.nl
06-54994768

 

Corrie Boudewijn

Financieel medewerkster administratie@werfselect.nl
06-12623441

De financiële administratie is mijn verantwoordelijkheid. Ik streef ernaar om alles iedere dag op orde te hebben zodat iedereen tevreden is en ik eventuele vragen voor ben. Het contact met opdrachtgevers en interimmers loopt dan ook soepel. Met vragen kan je altijd bij mij terecht.

 

Jeanine Wolthuis

Recruiter jeanine@werfselect.nl
06-17155743

Erg leuk om als ex-marketing interimmer nu PastPrecies matches te maken voor WerfSelect. Heel fijn om iemand blij te kunnen maken met een volgende uitdaging. Mooi om te zien dat er steeds meer bedrijven zijn die de wereld een stukje beter willen maken. En dat wij hier met het vinden van de juiste mensen aan bijdragen.

 

Mathanja Klop

Senior Recruiter (flexschil) mathanja@werfselect.nl

Zorgen dat vraagstukken van onze opdrachtgevers opgelost worden door de beste mensen, dat is  kort samengevat mijn (werk)missie. Ik maak deel uit van de flexibele schil van WerfSelect en ben inzetbaar voor recruitment- of ondersteunende content-/marketingwerkzaamheden.

 

Barbara van der Woerd

Consultant (flexschil) barbara@werfselect.nl
033-4224022

Ik ben een verbinder en vind het interessant om binnen te kijken bij bedrijven en afdelingen en in contact te zijn met mensen. Ik kijk graag naar de vraag en wat erachter ligt en ga op zoek naar mogelijkheden. De juiste match is volgens mij een combinatie van ervaring, motivatie en persoonlijkheid.

 

Norbert Koopen

Trainer en coach info@werfselect.nl
033-4224022

Voor welke uitdagingen sta jij of staan jullie nu? Ik ben gespecialiseerd in het ontrafelen van gedrag en lever graag een bijdrage om je rustiger, krachtiger en vrijer te voelen in wat je doet. Tijdens coaching, online programma’s en workshops identificeren we sámen – met jou of je team(s) – behoeften en belemmeringen.