Over ons

Een leuke baan is een van de belangrijkste dingen in iemands leven. En voor onze opdrachtgevers is ‘de juiste persoon op de juiste plek’ van levensbelang. Daarom werken wij elke dag met volle overgave aan Past Precies matches. Dat is waar wij blij van worden! We werken daarbij intensief samen als team, waarbij we ieders kracht optimaal benutten. Zo proberen we elke dag weer om voor onze opdrachtgevers en kandidaten het verschil te maken.

Wij drinken heel veel kopjes koffie. Niet om over koetjes en kalfjes te praten. Wel om onze kandidaten goed te leren kennen en bij te praten over hun personele uitdagingen met onze opdrachtgevers. De afgelopen 20 jaar hebben we daardoor een groot netwerk om ons heen verzameld van bedrijven en professionals waarmee we regelmatig contact onderhouden. Doordat onze werkwijze gericht is op een langdurig partnership kennen we velen al heel lang. Daardoor komt het veelvuldig voor dat een relatie tijdens onze samenwerking al verschillende hoedanigheden heeft aangenomen in de loop van de tijd: kandidaat, opdrachtgever en interim-manager. Dat leidt uiteraard tot stevige banden.

Daarnaast is iedereen uit ons netwerk van harte welkom om deel te nemen aan de maandelijkse bijeenkomsten van Topmarketeers Network. Hiermee ondersteunen we onze relaties om voorop te blijven lopen door te leren van inspirerende sprekers en te sparren met vakgenoten. Tevens natuurlijk een leuke gelegenheid om weer even bij te praten. Lees meer over Topmarketeers Network (TMN)

 

Annelies Ruis

Directeur / Consultant annelies@werfselect.nl
06-54227874

In 1998 gestart met WerfSelect en de PastPrecies match. Trots dat we met ons bevlogen team bedrijven echt vooruit helpen met mensen die het verschil voor hen maken Anderzijds is het fijn om van betekenis te kunnen zijn voor kandidaten bij een van de belangrijkste dingen in hun leven: hun werk.

 
Helma

Helma Minjon

Recruiter helma@werfselect.nl
033-4224022

Door de warme band die ik heb met mijn kandidaten en het grote netwerk dat we sinds 1998 hebben opgebouwd kan ik zorgen voor de juiste interimmer op de juiste plek. Dat is waar ik na al die jaren nog steeds blij van word en ook wel een beetje een kick van krijg.

 

Mathanja Klop

Senior Recruiter mathanja@werfselect.nl
06-46351121

Zorgen dat vraagstukken van onze opdrachtgevers opgelost worden door de beste mensen, dat is  kort samengevat mijn (werk)missie. Ik focus op het leveren van toegevoegde waarde, in combinatie met een ontspannen werkwijze en (waar mogelijk) een beetje humor.

 

Corrie Boudewijn

Financieel medewerkster administratie@werfselect.nl
06-12623441

De financiële administratie is mijn verantwoordelijkheid. Ik streef ernaar om alles iedere dag op orde te hebben zodat iedereen tevreden is en ik eventuele vragen voor ben. Het contact met opdrachtgevers en interimmers loopt dan ook soepel.