Bedankt voor je sollicitatie!

Hartelijk dank voor je sollicitatie!

Wij waarderen dit zeer en hebben jouw gegevens in goede orde ontvangen.

Reageer je op een specifieke vacature?
Wij nemen binnen enkele dagen persoonlijk contact met je op als jouw profiel bij uitstek aansluit bij de rol en wij overwegen jouw kandidatuur mee te nemen in de procedure, of voor meer informatie.

Je ontvangt altijd definitief bericht, maar als het wat langer duurt voordat je iets hoort komt dat doordat we jouw kandidatuur nog in beraad houden. Voor het geval de functie-eisen of voorwaarden tijdens de procedure wijzigen bijvoorbeeld en jouw profiel toch alsnog aansluit. Je hoeft geen contact op te nemen, wij bellen/e-mailen jou vanzelf.

Open sollicitatie / nieuwe inschrijving?
Heb jij je zojuist ingeschreven bij ons bureau door middel van een open sollicitatie, dan verwerken wij jouw gegevens in ons bestand. Vanaf nu betrekken wij jouw kandidatuur actief in onze search-activiteiten. We nemen contact met jou op voor een nadere kennismaking als zich een passende vacature aandient, of als we verwachten dat dit op korte termijn het geval zal zijn. Uiteraard nodigen we je van harte uit ook zelf actief te reageren op onze vacatures en ons te volgen via LinkedIn.

Kunnen wij je eerder van dienst zijn?
Mocht je eerder vragen hebben dan wij contact met je op nemen, kan je ons altijd bereiken via info@werfselect.nl of 033 – 422 40 22.

Samen met jou kijken we uit naar een spoedige Past Precies Match en een fijne samenwerking!

Hartelijke groeten, team WerfSelect