Samen een bevlogen team bouwen

Bij steeds meer opdrachtgevers mogen wij ondersteunen bij het bouwen van hun teams. Het werkt zoveel beter als we samen het hele plaatje kunnen overzien en daarover kunnen meedenken: naar welke stip aan de horizon is jouw bedrijf of organisatie onderweg, wat is cruciaal om daar te komen en welke mensen met welke toekomstbestendige competenties horen daarbij? We bieden bijvoorbeeld ook Talentenanalyses aan voor je huidige team. Zodat je jouw teamleden volledig in hun kracht kunt zetten. 

WerfSelect staat al vele jaren voor het matchen van bevlogen mensen en merken. Recenter hebben we onze dienstverlening uitgebreid naar het meebouwen aan teams. Bijvoorbeeld door samen te kijken naar de toekomst van het bedrijf/de organisatie en het team, en welke competenties daarbij horen. En door met ieder teamlid het gesprek aan te gaan over hun talenten en wensen voor de toekomst. Zo wordt helder wie welke rol kan gaan vervullen en welke begeleiding nodig is om verder te ontwikkelen in de gewenste richting. En welke white spots er zijn voor de toekomst. Natuurlijk denken we vervolgens ook graag mee over aanvullingen voor het team zodat er een superkrachtig, toekomstbestendig team komt te staan.

Zullen we eens praten over het doorontwikkelen van jouw team? Een (virtuele) kop koffie om jouw behoefte door te nemen? Laat het mij weten via annelies@werfselect.nl of 06-54227874. We helpen je graag.

Vragen over Samen een bevlogen team bouwen?

Neem contact op met Annelies Ruis

Eigenaar / Consultant annelies@werfselect.nl
06-54227874

Geïnteresseerd?