Samen een succesvol team bouwen

We leven in onzekere tijden. Een periode van transformatie; hoe ziet onze toekomst eruit? En wat betekent dit voor onze business? Waar beweging is ontstaan automatisch kansen voor bedrijven die de juiste visie hebben op de toekomst en door weten te pakken. Maar heb je daarvoor de juiste mensen in huis? Wij helpen je graag om een succesvol team te bouwen.

Wij werken vanuit onze overtuiging De kracht van SamenWerving. Simpel gezegd: wij vullen aan op jullie eigen recruitmentactiviteiten, daar waar jij daar behoefte aan hebt. Vanuit onze ervaring sinds 1998 met het verzorgen van PastPrecies services hebben wij veel expertise opgebouwd en een zeer uitgebreid netwerk van bevlogen (online) marketing-, communicatie- en salesprofessionals opgebouwd. Hier kan jij van profiteren. Wil je weten hoe? Lees dan verder.

Werving & Selectie / Executive Search

Als je op zoek bent naar een vaste aanvulling op je team kunnen wij daarom het volgende voor je betekenen.

1. Fullservice: we ontzorgen je graag van A tot Z door je de juiste mensen voor te stellen; jij hoeft ze alleen nog aan te nemen.
2. Plugin services: als je er de voorkeur aan geeft om zelf te werven kunnen wij je helpen met ons netwerk en expertise, aanvullend op je eigen activiteiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

• het uitzetten van de vacature in ons netwerk van duizenden geselecteerde professionals in (online) marketing, communicatie & sales.
• hulp bij jouw online wervingscampagne, bijvoorbeeld de keuze van de juiste platformen en optimaliseren van het resultaat.
• het verzorgen van de selectie uit de reacties (dat kunnen er opeens veel zijn in deze tijd), inclusief selectiegesprekken.
• een assessment of profielanalyse inclusief advies over de match.
• of het searchen naar kandidaten als de juiste kandidaat er nog niet bij zit.

We maken graag een offerte op maat, passend bij jouw behoeften en budget.

Interim & Advies

Om nu op de razendsnelle veranderingen in de markt in te spelen kan je slim gebruik maken van zelfstandig gevestigde experts. Best practices uit onze praktijk?

  • Vaak is een uitgebreide sparringsessie al enorm waardevol om expertise en kennis toe te voegen, juist als het gaat om het bepalen van de strategie en de uitwerking daarvan. Bijvoorbeeld kennis op het gebied van e-commerce of nieuwe businessmodellen.
  • Een interimmer of zelfs een team van interimmers die doorpakken op een project waar het vaste team niet aan toekomt, bijvoorbeeld op (verduurzaming van) verpakkingen, online marketing of zelfs een het uitwerken en in de markt zetten van een nieuwe bedrijfsactiviteit.
  • Een interimmer inhuren in plaats van een vaste invulling, om dóór te kunnen en toch flexibel te zijn de komende tijd, bijvoorbeeld een senior brand manager of key account manager.

Wij kennen duizenden hoogwaardige experts persoonlijk en kunnen je daardoor snel voorstellen aan de juiste persoon.

Zullen we eens praten over jouw dreamteam? Een (virtuele) kop koffie om jouw behoefte door te nemen? Laat het ons weten via info@werfselect.nl of 033-4224022. We helpen je graag.

Vragen over Samen een succesvol team bouwen?

Neem contact op met Annelies Ruis

Eigenaar / Consultant annelies@werfselect.nl
06-54227874

Geïnteresseerd?