Over WerfSelect

Welkom bij WerfSelect! Hieronder laten we je graag kennismaken met onze drijfveer, aanpak en belofte aan de hand van the Golden Circle van Simon Sinek.

Why

Het succes van een bedrijf of organisatie is 1 op 1 terug te voeren op de mensen die er werken. Echter, de helft van de aannames van nieuwe medewerkers gaat fout, wat het verschil kan zijn tussen een stap worden terug gezet of voorop lopen, of zelfs winst of verlies. Anderzijds is passend werk voor het geluk van mensen van groot belang. Genoeg redenen voor ons om uit ons bed te komen en hier vol overgave een bijdrage aan te leveren.

How

De juiste persoon op de juiste plek is de uitkomst vanuit een groter plaatje. Altijd startend bij de missie, visie en het businessplan van onze opdrachtgevers. Bij het leggen van de totale puzzel is interesse in de mens en zijn of haar ontwikkelingspad ons uitgangspunt. Door het in de loop der jaren opgebouwde relatienetwerk kennen we onze relaties écht, waardoor we snel de match kunnen maken. Ook fungeren zij als onze ogen en oren in de markt doordat zij zelf ook weer de spin in het web zijn in hun eigen netwerk. 

What

We staan voor een sterk netwerk van de allerbeste marketing-, communicatie- en salesprofessionals die bedrijven en organisaties helpen om sprongen vooruit te maken. Met onze expertise zorgen we dat de juiste persoon op de juiste plek komt. Dit doen we snel en tegen een redelijke prijs.

Spreekt onze visie en aanpak  je aan? We zijn benieuwd waar jouw uitdaging ligt. Misschien kunnen we je helpen? We denken graag met je mee. Een kop koffie of thee drinken binnenkort?

Mede namens de rest van het WerfSelect team,

Annelies Ruis, directeur WerfSelect

Werfselect-52

Toptalent in marketing, communicatie, sales en online

Al duizenden PastPrecies matches verzorgd

Groot netwerk van 20.000+ kandidaten en opdrachtgevers