Senior Consultant People & Performance – Bunnik/Hybride

Bij Wecreate Consulting in Bunnik/Hybride

Introductie

Wil jij werken bij een high-end consultancy bureau dat actief is op het snijvlak van sociale en technologische innovatie? Vind jij het leuk om opdrachtgevers uit het bedrijfsleven of de (semi-)publieke sector te adviseren om futureproof te worden en te blijven? Werk jij graag met mensen en krijg jij er energie van om hen in beweging te krijgen? Lees dan verder:


Wat jij gaat doen

Als onderdeel van het team People & Performance bouw je mee aan een snelgroeiend team waarin je actief bent op zowel kantoor, bij de klant op locatie en vanuit huis. Voor onze high-end dienstverlening helpt jouw consultancy ervaring. Je weet hoe bedrijven werken en hoe ze strategisch te adviseren. Analytisch als je bent, ga je op onderzoek, je overtuigt en begeleidt de klant in de benodigde transformatie. Samen met collega’s ontwikkel je krachtige adviezen. Je overtuigt directies van jouw inzicht en brengt dat advies tot leven door de organisatie aan de hand te nemen in de gewenste verandering.


Waar jij een bijdrage aan levert in jouw baan

Wij transformeren organisaties om zo futureproof te worden en te blijven. Daarbij hebben wij oog voor mens en resultaat. Wij helpen onze klanten hun kracht te vinden en beter dan ooit de toekomst tegemoet te gaan.

Wij zijn een high-end consultancy bureau voor bedrijven en (semi-) publieke instellingen waarvan de directie zegt: ‘ik weet wat ik wil, maar ik krijg de organisatie niet mee’. Stilstand is geen optie. Wij helpen die organisaties een specifieke strategie te ontwikkelen om hun organisatie gezond te laten groeien. Onze klanten zijn organisaties die behoefte hebben aan gespecialiseerde en op maat gemaakte adviezen van experts op hoog niveau. Onze opdrachten en projecten richten zich o.a. op:

 • Het adviseren van organisaties over complexe kwesties met betrekking tot hun bedrijfsstrategieën, verandermanagement en implementatie van veranderprogramma’s;
 • Het ondersteunen van organisaties om efficiënter te worden. We helpen via verschillende bewezen methodieken aan het verbeteren van werkprocessen en systemen.
 • Het verbeteren van het innovatie- en verandervermogen van organisaties;
 • Het creëren van een krachtige ‘ontwikkelcultuur’ binnen organisaties en het stimuleren van (transformationeel) leiderschap.


Wat bieden wij jou?

Een baan voor 4 of 5 dagen per week waarin je impact maakt. Hiervoor krijg jij o.a. van ons:

 • een salaris waarvan de hoogte afhankelijk van jouw ervaring met een aanvullende jaarlijkse bonusregeling, vakantiegeld en een pensioenregeling,
 • de mogelijkheid om op kantoor, bij klanten en thuis te werken,
 • aandacht voor jouw ontwikkeling (persoonlijk en professioneel) met passende acties en eigen budget,
 • vanzelfsprekend een laptop en telefoon,
 • er wordt voorzien in jouw vervoer naar werk en klanten cq in een tegemoetkoming in de daaraan gerelateerde kosten. Hoe is afhankelijk van de mate waarin je bij diverse klanten werkzaam bent.


Over jou als senior consultant

 • Je kunt je verplaatsen in de klant en bent in staat om projecten te beheren, deadlines te halen en prioriteiten te stellen.
 • Je werkt effectief samen met klanten en je begrijpt hun behoeften en verwachtingen en kunt zo samen tot een beter resultaat komen.
 • Je bent gewend je in een politiek-bestuurlijk dynamische context te bewegen.
 • Je beschikt over een afgeronde WO-opleiding (of HBO met relevante werkervaring) in de richting van bedrijfs- of bestuurskunde.
 • Je hebt minimaal 7 jaar relevante werkervaring.


PS heb je nog wat minder ervaring, weet dan dat we ook vacatures hebben als medior consultant.


Verder neem je mee:

 • Je hebt een achtergrond in management consultancy. Daarbij is ervaring met LEAN of operational excellence een pre.
 • Je hebt ervaring met strategisch projectmanagement.
 • Je bent authentiek, creatief, deskundig, verbindend en resultaatgericht.


Over Wecreate Consulting

Wecreate Consulting is een project- en adviesbureau dat opereert op het snijvlak van sociale en technologische innovatie. Wij helpen organisaties grip te krijgen op verandering en om futureproof te worden én te blijven. Dat doen wij met ruim 40 adviseurs met expertise op verschillende gebieden. Op deze manier leveren wij een bijdrage aan onze missie: het creëren van een wendbare en innovatieve organisaties.

Geïnteresseerd?

Reageer direct

Of neem contact op met Marie-José van de Kerkhof

marie-jose@werfselect.nl
06-53938106