Senior Consultant Regio’s & Sectoren – Bunnik/Hybride

Bij Wecreate Consulting in Bunnik/Hybride

Introductie

Wil jij werken bij een adviesbureau dat is gespecialiseerd in publiek private samenwerking? Zet je jouw tanden graag in sectorale of regionale vraagstukken? Kun jij multi-stakeholder projecten beheren en uiteenlopende belangen samenbrengen om zo impact te maken op de Nederlandse arbeidsmarkt? Kun je leiding geven aan collega consultants of help je hen betere adviseurs te worden? Dan hebben wij een mooie rol voor jou!


Wat jij gaat doen

Als onderdeel van het team Regio’s en Sectoren bouw je mee aan een snelgroeiend team waarin je onderlinge afstemming hebt over doelen, aanpak, resultaten en activiteiten. Je werkt samen, maar ook zelfstandig. Gedurende de uitvoering rapporteer, informeer en adviseer je de bij de projecten betrokken stakeholders over de inhoudelijke voortgang.

Je analyseert ‘wicked problems’ op de arbeidsmarkt en vertaalt de laatste wetenschappelijke inzichten of kennis uit de markt, naar duidelijke adviezen voor jouw klanten. Je ontwikkelt samen met jouw collega’s steeds betere (gestandaardiseerde) methoden en aanpak, zodat het team klanten nog beter kan bedienen.

Het is een dynamische functie waarin je veel contact hebt met klanten en collega’s binnen projectteams. Je houdt je vanuit deze projecten bezig met het coördineren van de samenwerking, weet welke doelen wanneer behaalt moeten worden en stuurt partners aan om te doen wat van ze verwacht wordt. Een baan waarin je structuur kunt aanbrengen in onze lopende en nieuwe projecten. Waarin je als ondernemend persoon mogelijkheden kunt creëren in publiek-private samenwerking. Jij houdt ervan om op high-end niveau advies te geven en vervolgens ‘run’ je het project in de uitvoering.

“We practice what we preach”: Naast je eigen werk begeleid jij junior en medior consultants met coaching en training zowel vakinhoudelijk als qua softskills om te helpen de 1e of 2e stap in de carrière te zetten. Samen onderneem je stappen om het vak eigen te maken.


Waar lever jij een bijdrage aan in jouw baan?

Werk verandert en mensen veranderen. Dit leidt tot diverse uitdagingen op de arbeidsmarkt waar wij ons dagelijks samen met klanten en partners voor inzetten. Met de kracht van mensen verbeteren we het werk van morgen. Wij werken voor sectorale samenwerkingsverbanden in onder andere de Levensmiddelenindustrie, Uitzendbranche, Zorg en Techniek. En we doen veel met regionale publiek private partners, zoals Onderwijspartners, Gemeenten en Provincies. Wij brengen al die belanghebbenden bij elkaar en creëren samen meer slagkracht. Onze opdrachten en projecten richten zich o.a. op:

 • Het versterken van de dienstverlening die brancheorganisaties bieden aan de bedrijven in hun sector.
 • Het managen van projecten die bijdragen aan het verbeteren van de instroom en het behoud van werkenden in die sector.
 • Het verbeteren de duurzame inzetbaarheid van werkenden in een sector.
 • Het creëren van een leer- en ontwikkelcultuur binnen sectoren en in organisaties;
 • Het verbeteren van de aansluiting Onderwijs – Arbeidsmarkt in de Triple Helix.


Wat bieden wij jou?

Een baan waarin je impact maakt. Hiervoor krijg jij o.a. van ons:

 • een salaris waarvan de hoogte afhankelijk van jouw ervaring met een aanvullende jaarlijkse bonusregeling, vakantiegeld en een pensioenregeling,
 • de mogelijkheid om op kantoor (in Bunnik of in Deventer), bij klanten en thuis te werken,
 • aandacht voor jouw ontwikkeling (persoonlijk en professioneel) met passende acties en eigen budget,
 • vanzelfsprekend een laptop en telefoon,
 • 25 vakantiedagen,
 • er wordt voorzien in jouw vervoer naar werk en klanten cq in een tegemoetkoming in de daaraan gerelateerde kosten. Hoe is afhankelijk van de mate waarin je bij diverse klanten werkzaam bent.


Over jou als senior consultant

 • Je kunt goed verbinden, het gesprek aangaan en creatief en in oplossingen denken, om zo samen tot een beter resultaat te komen.
 • Je bent gewend je in een politiek-bestuurlijk dynamische context te bewegen.
 • Je bent afgestudeerd in de richting van bedrijfs- en bestuurskunde of Politicologie op HBO/WO niveau
 • Je hebt minimaal 7 jaar relevante werkervaring, bijvoorbeeld bij adviesbureaus of in het ontwikkelen van Publiek Private Ecosystemen.

  PS heb je nog wat minder ervaring, weet dan dat we ook vacatures hebben als medior consultant.


En verder ben je:

 • analytisch en zorg je voor kwalitatief inhoudelijk onderzoek
 • een ondernemend persoon die graag mogelijkheden creëert
 • authentiek en heb je gevoel voor samenwerking
 • deskundig, met oog voor kwaliteit en resultaatgericht


Over Wecreate Consulting

Wecreate Consulting is een project- en adviesbureau dat opereert op het snijvlak van sociale en technologische innovatie. Wij helpen organisaties grip te krijgen op verandering en om futureproof te worden én te blijven. Dat doen wij met ruim 40 adviseurs met expertise op verschillende gebieden. Op deze manier leveren wij een bijdrage aan onze missie: het creëren van een wendbare en innovatieve organisaties.

Geïnteresseerd?

Reageer direct

Of neem contact op met Marie-José van de Kerkhof

marie-jose@werfselect.nl
06-53938106