Senior Product Manager – Kapelle/hybride

Introductie

Ben jij een echte merkdenker en allround business foodmarketeer die graag het verschil maakt bij een leidende speler in plantaardige, houdbare voeding in de Europese markt? Ga je graag aan de slag bij een familiebedrijf met korte lijnen en volop ruimte voor groei en innovatie? Waar je klanten in diverse Europese landen pro-actief kunt verrassen met nieuwe producten. En interne processen verder kunt optimaliseren. We kijken uit naar je belletje.


Wat ga je doen:

Als Senior product manager (SPM) ben je voor de categorie Fruit verantwoordelijk voor omzet, winst en innovatie over meerdere landen en kanalen. De categorie bestaat nu voornamelijk uit Knijpfruitzakjes en Appelmoes voor zowel Private Label als voor het merk Servero. Als SPM heb je als doel om te innoveren, de categorie te vergroten en de winstgevendheid te optimaliseren.

De SPM zoekt consument- en klantinzichten, kent de markt en klanten, signaleert kansen en weet deze door te vertalen naar een gebalanceerd strategisch portfolioplan voor Private Label-klanten en merk. Hieruit volgt een Business plan en acties zoals productverbeteringen, NPD en introductieplannen. Als SPM weet je deze overtuigend aan Sales en klanten te presenteren. Afhankelijk van het merk is de SPM Fruit ook betrokken of leidend bij het ontwikkelen, implementeren en evalueren van activatie. Uiteraard doet de SPM dit alles met anderen in multidisciplinaire teams waar deze als spin in het web coördineert en leidt.

De SPM Fruit rapporteert aan de Senior Marketing Manager en is (mede)verantwoordelijk voor het coördineren en verbeteren van de werkzaamheden en processen betreffende productmanagement.


Jouw profiel:

 • Je hebt minimaal een relevante HBO opleiding afgerond
 • Je beheerst de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift. Frans en/of Duits is een pre
 • 5 jaar ervaring bij een FMCG foodmerk is een vereiste en bij voorkeur ook ervaring met private label
 • Je bent een teamspeler die houdt van een dynamische werkomgeving die in ontwikkeling is
 • Je hebt conceptueel een analytisch denkvermogen
 • Je bent markt- en klachtgericht en goed in het onderhouden van netwerken
 • Je bent stressbestendig en zelfstandig


Wat biedt COROOS jou:

 • Een marktconform salaris
 • Een baan voor 4 of 5 dagen
 • Mogelijkheden om je te ontwikkelen
 • Veel vrije tijd, 25 vakantiedagen en 9,5 ADV dagen
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 4,25%
 • Goede pensioensregeling met slechts een bescheiden werknemersbijdrage
 • Korting op producten van COROOS
 • De gelegenheid om deels vanuit huis te werken


Over COROOS:

COROOS is een leidende speler in plantaardig houdbare voeding in de Europese markt. Het heeft ambitieuze doelstellingen om plantaardige voeding te laten groeien met een nieuwe consument- en marktgedreven aanpak. Dit op zowel op Private Label als op het merk Servero.
COROOS is een Nederlands familiebedrijf dat sinds 1957 bestaat en dat dagelijks verse groenten, fruit en peulvruchten verwerkt tot gezonde, plantaardige, lekkere en houdbare voeding. Er werken op een gemiddelde dag meer dan 650 personen in de twee moderne productielocaties in Kapelle en Geldermalsen. De Fruit-producten worden in Geldermalsen verwerkt.

De nieuwe afdeling Marketing is recent opgezet om het consument- en marktgericht werken te stimuleren. De afdeling omvat Productmanagement, Innovatie, Categorymanagement, Trade marketing, E-com en Verpakkingsmanagement en wordt geleid door de Senior Marketing Manager. Samen met o.a. Sales en Customer Service valt de marketingafdeling onder de directe verantwoordelijkheid van de CCO. Productmanagement is georganiseerd in 4 categorieën: Fruit, Groenten, Peulvruchten en New Business.


Werving & selectie voor deze vacature wordt exclusief verzorgd door WerfSelect. Je reactie kan je sturen naar Nelleke van der Graaf via nelleke@werfselect.nl of bel naar 06-54994768. Heb je nog vragen? We beantwoorden ze graag.

(meer…)

Toptalent in marketing, communicatie, sales en online

Al duizenden PastPrecies matches verzorgd

Groot netwerk van 20.000+ kandidaten en opdrachtgevers