Hulp bij transformatie

Voor elke organisatie geldt dat ontwikkelingen ook uitdagingen kunnen opleveren. Als iets relatief nieuw is kan je natuurlijk heel goed gaan pionieren. Gemakkelijker is gebruik te maken van onze expertise en netwerk: wij kennen de professionals die er al ervaring mee hebben en brengen je graag met hen in contact. 

Expertise

Digitalisering

Growth hacking, full-funnel marketing, micro influencers, hyper-targeted advertising. Zo maar wat termen en bijbehorende functies die enkele jaren geleden nog niet bestonden. Nieuwe marketingmodellen en vormen van interactie vragen om specifieke competenties en nieuwe skills. Wij kennen de mensen die nieuwe expertise aan jouw team toevoegen. Een goed voorbeeld hiervan is Theo van Uffelen, European Marketing Manager bij Yakult. Wij mochten hem vorig jaar zomer in contact brengen met Yakult en nu werkt hij samen met zijn team aan de nieuwe succesfase. Hier maakt ook ‘digitalisering’ deel van uit. Meer hierover onder andere in dit interview in Foodpersonality.

CSR, innovatie, transformatie, een boost na Corona … ?

Zoek je iemand met ervaring met (gezonde) innovaties binnen FMCG? CSR-trajecten? Duurzame verpakkingen? Vernieuwende route-to-market strategieën waarmee je de concurrentie voorblijft? Ook deze professionals behoren tot ons netwerk!

Change management

Of heb je behoefte aan een dosis extra energie en capaciteit in deze uitdagende tijden? Iemand waar innovatie door de aderen stroomt? Wij kunnen je helpen.

Oplossingen

ADVIES & COACHING

Soms maakt een paar dagdelen of zelfs een paar uurtjes ‘brain picking’ al een groot verschil. Wat denk je van:

  • een Brain picking sessie met 1 of meerdere experts om te brainstormen? Of om feedback op te halen over jouw plan. Of om actuele insights te vergaren uit de markt?
  • een sparringsessie 1 op 1 om vraagstukken waar je van wakker ligt door te nemen en jouw aanpak aan te scherpen
  • jouw startende medewerker te laten coachen door een ervaren professional?
  • training van je team op nog onbekende vaardigheden of nieuwe kennis
  • …. enzovoort. De mogelijkheden zijn eindeloos.
INTERIM

Een transformatieproces vraagt om een frisse wind en nieuwe kennis en ervaring. Daar is een interim professional uitermate geschikt voor. Als aanvulling op je team of om de transformatie te leiden.

WERVING & SELECTIE

Uiteindelijk is er misschien ook nieuw talent aan boord nodig met aanvullende vaardigheden. Wij hebben een groot netwerk in (online) marketing, communicatie en sales en brengen je in contact met de juiste kandidaten.

EXECUTIVE SEARCH

Soms is er zelfs nieuw leiderschap nodig zodra het bedrijf of de organisatie een nieuwe fase in gaat. Door onze ervaring sinds 1998 spreken wij veel ‘zwaargewichten’ al jarenlang en kennen hun sterktes door en door. Zij nemen vaak prachtige werkervaring en beproefde ideeën mee die ook voor jouw organisatie werken. We vertellen er graag meer over.

Eens sparren?

Jouw transformatie ook effectief doorvoeren? Ons netwerk van professionals met waardevolle expertise staat tot jouw beschikking. In welke (contract)vorm dan ook. Neem contact met ons op en wij denken graag met je mee.

Vragen over Hulp bij transformatie?

Neem contact op met Annelies Ruis

Eigenaar / Consultant annelies@werfselect.nl
06-54227874

Geïnteresseerd?